Omslagsbild: Selma och pappa

Illustratör: Ingrid Flygare Utgivningsdatum: 2018-03-29
ISBN: 978-91-32-20064-9
Målgrupp: 6-9

Selma och pappa

Det finns bra dagar när pappa är som vanligt, eller till och med ännu bättre! När han kan hämta Selma och lillebror från skolan tidigt, och aldrig har bråttom eller är stressad. Men pappa är väldigt sjuk. Han har cancer och tar starka mediciner som gör att han blir så trött att han inte orkar jobba, knappt orkar vara pappa. Mamma har dessutom förvandlats till en drakmamma. Hon är arg jätteofta - och då blir ju Selma också arg! Tur att Selma tycker så mycket om att vara i skolan. Där finns Fia, hennes allra bästa kompis.

I en alldeles vanlig småbarnsfamilj förändras livet när pappan blir svårt sjuk. Men livet och vardagen fortsätter, inte minst för Selma. För i hennes sjuåriga liv finns det så mycket annat som pågår och som är viktigt skolan, bästa vännen och något så enkelt som längtan efter en lekstuga. Selma och pappa är första boken i en planerad serie.

Mer om författaren
124 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2018
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2018
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Gustaf Hammarsten
Utgiven: mars 2018

Katja Tydén

Katja Tydén bor i Stockholm och arbetar som förlagsredaktör. Böcker har alltid varit ett stort intresse, och hon bestämde sig tidigt för att det var det hon skulle jobba med. Selma och pappa är hennes debut. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår