Omslagsbild: Mitt trassliga andra år

Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2018-07-23
ISBN: 978-91-32-20131-8
Målgrupp: 12-15

Mitt trassliga andra år
Chloe vill inget annat än glömma sitt första high school-år och börja om på nytt, men det är lättare sagt än gjort. Allt känns ändå bra när skolan börjar igen, Chloe har längtat efter musikalgruppen och bästa vännen Hannah. Men årets audition blir en katastrof och Hannah verkar mest vilja hänga med Reese nuförtiden. Som tur är finns vänner, nya som gamla, som kan hjälpa henne hitta rätt väg ut ur kaoset.   

EMMA CHASTAIN är utbildad i kreativt skrivande vid Bostons universitet och bor för närvarande i Brooklyn. Hon har jobbat länge inom bokbranschen, bland annat med kommunikation för Barnes & Noble. Böckerna om Chloe Snow är hennes debutböcker. 
Mer om författaren
141 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2018
129 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2018

Emma Chastain

Emma Chastain är utbildad i kreativt skrivande vid Bostons universitet och bor för närvarande i Brooklyn. Hon har jobbat länge inom bokbranschen, bland annat med kommunikation för Barnes & Noble. Böckerna om Chloe Snow ärhennes debutböcker.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår