Omslagsbild: Skurkpappan

Illustratör: Tony Ross Översättare: Klara Lindell
Utgivningsdatum: 2019-03-08
ISBN: 978-91-32-20997-0
Målgrupp: 9-12

Skurkpappan

Pappor finns i alla slags former och storlekar. Tjocka och smala, långa och korta. Unga, gamla några är kloka men ganska många är dumma. Självklart finns det både goda och dåliga pappor!
Franks pappa kallas för "racerbanornas kung". Han och hans Mini är superkändisar i staden. Frank är förstås jättestolt, livet leker när ens pappa är en hjälte!
Men allt tas ifrån dem när pappa råkar ut för en hemsk olycka och måste amputera benet. Till råga på allt berättar mamma att hon träffat en ny man. Nu är det bara Frank och hans pappa mot världen. Men hur ska de överleva? Pappa kan inte arbeta. Det är så de slår in på en farlig väg och hamnar i klorna på fruktansvärd, kriminell usling. I hejdlöst tempo närmar de sig avgrunden ...

Den tionde boken (på svenska) av Walliams är självklart den allra mest roliga och hysteriska. Men han skriver alltid sina berättelser ur hjärtat och i kombination med de många illustrationerna av fantastiska Tony Ross, så blir det alltid lika charmigt och unikt.

Mer om författaren
117 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2019
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Fredde Granberg
Utgiven: mars 2019

David Walliams

David Walliams är komiker, skådespelare och författare – i Sverige kanske mest känd som ena halvan av humorduon i Little Britain, tillsammans med Matt Lucas. Han har skrivit flera barnböcker, som alla blivit mycket väl mottagna. Farfar på rymmen är den nionde som ges ut på svenska. David bor i London. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår