Omslagsbild: Avgrunden

Översättare: Sabina Söderlund
Utgivningsdatum: 2019-04-05
ISBN: 978-91-32-21008-2
Målgrupp: 9-12

Avgrunden

Avgrunden (första delen av två) är en spännande, övernaturlig och mörk berättelse för Stranger Things-fansen och alla andra.

Vi får följa fyra tolvåringar som av en slump hamnar mitt i lockande men farlig lek med det övernaturliga. I den täta dimman är havsviken nedanför den branta klippan svår att upptäcka och där faller Nico ner. När de andra till slut hittar honom, upptäcker de samtidigt något annat. En avgrund. När Emma låter sin hand klyva ytan på den tjocka, svarta vätskan, sväljer avgrunden hela henne. Väl uppe igen berättar hon vad hon sett, och ser gestalter hämtade från hennes barndoms minnen. Det visar sig vara hysteriskt roligt att trolla fram skepnader och syner som alla försvinner efter en stund. Men för varje gång verkar det som om varelserna som följer med upp blir större, farligare, otäckare. Och de stannar kvar allt längre, följer med upp på land, bland husen, in i barnens rum.

De har väckt något uråldrigt till liv, något som känner till barnens önskningar och drömmar, men även deras hemligheter.

141 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2019
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2019

Ally Condie

Ally Condie jobbade som engelsklärare på högstadiet innan hon slog igenom med sin roman Matchad och bestämde sig för att bli författare på heltid. Hon älskar att läsa, skriva, äta och springa och bor med sin make och deras tre söner i Salt Lake City, USA.

Mer om författaren

Brendan Reichs

Brendan Reichs är aktuell med serien Virals i USA, och bor i North Carolina med fru, dotter och son.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår