Omslagsbild: Miras magiska anteckningsbok

Illustratör: Matilda Salmén Utgivningsdatum: 2019-05-17
ISBN: 978-91-32-21019-8
Målgrupp: 6-9

Miras magiska anteckningsbok

Mira är nio år och älskar rymden. Hennes bästa kompis är tokig i hästar, men Mira bestämmer sig för att skaffa en till bästis: Sixten Lundin. Han är nämligen superbra på matte och Mira måste bli bäst på matte för att kunna bli astronaut!
En dag får Mira en anteckningsbok av sin farfar. Det ser ut som en helt vanlig bok, men när Mira skriver en fråga så svarar boken. Den är magisk! Plötsligt blir Mira skolans mest populära tjej. ALLA vill ha svar på sina frågor. Men är det verkligen så himla bra att plötsligt veta exakt vad som kommer hända i framtiden? Tänk om det kommer hända något hemskt? Och viktigast av allt - kan den magiska anteckningsboken hjälpa Mira att bli bästis med Sixten Lundin?

Mer om författaren
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2019

Johanna Schreiber

Johanna Schreiber är författare och journalist. Hon är född och uppvuxen i Göteborg, men bor nu i Stockholm tillsammans med man och barn. Johanna skriver både barnböcker och relationsromaner för vuxna. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår