Omslagsbild: Musse & Helium 3

Illustratör: Ted Ottosson,Shen Fei Utgivningsdatum: 2019-11-01
ISBN: 978-91-32-21063-1
Målgrupp: 6-9

Musse & Helium 3 Äventyret i Lindrizia

Det är bara våra små vänner Musse och Helium som kan rädda Djurriket och dess invånare från de onda Duvjägarna. Allt hänger på att de hittar Guldosten. På den spännande färden möter mössen både goda och onda varelser. Vem de kan lita på är inte lätt att veta.
När vi lämnade Musse och Helium senast, var de på väg att ta sina första steg in i det snötäckta landet Lindrizia, som är prinsessan Frahs kungarike. Kvar stod deras vän Molo och vinkade adjö. Nu är Musse och Helium tvungna att klara sig på egen hand.
Det har visat sig att en mycket otäck figur, snömonstret Galaha, känner till att mössen befinner sig i Lindrizia. Han har redan börjat leta efter dem. Om han får tag på dem, tar deras resa garanterat slut. Frågan är: Kommer Musse och Helium hinna fram till prinsessan Frahs isslott innan det är för sent? Kommer de lyckas hålla sig undan den elaka Galaha? Följ med på äventyret, så får du se! 

Mer om författaren
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: november 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: november 2019

Camilla Brinck

Camilla Brinck är i grunden sångerska och låtskrivare. Hennes debutbok Musse & Helium skapades först som ljudbok för Storytel och har nu bearbetats om till tryckt bok.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår