Omslagsbild: Frukta mig

Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2019-08-23
ISBN: 978-91-32-20975-8
Målgrupp: Unga vuxna

Frukta mig

Ingen vet varför Juliette Ferrars beröring är dödlig, men alla vet att det gör henne livsfarlig och att hennes krafter är oerhörda.

Efter att ha överlevt år i fångenskap hos Återetablissemanget, brutal tortyr och en kula i bröstet har hon äntligen vunnit. Rebellerna har segrat och Juliette har utsetts till ledare för sektor 45. Dessutom har hon äntligen Warner vid sin sida. Juliette har längtat efter och hoppats på frihet så länge hon kan minnas, och nu är den dagen äntligen här. Men hon har aldrig bett om all denna makt. Plötsligt har hon hela världens öde i sina händer och när en tragedi inträffar sätts Juliette på prov. Kommer hon att kunna kontrollera sina förmågor?


Frukta mig är första delen i en ny trilogi, som tar vid där serien som inleddes med Rör mig inte! slutade. Det är en storslagen dystopisk berättelse om våld och makt men även om kärlek och passion.

Mer om författaren
172 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: augusti 2020
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2019
99 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Disa Östrand
Utgiven: september 2019

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi, född 1988, är en iransk-amerikansk författare som debuterade 2012 med boken Rör mig inte! Hon är gift med författaren Ransom Riggs.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår