Omslagsbild: De dödas skuggor

Översättare: Ylva Kempe
Utgivningsdatum: 2020-01-17
ISBN: 978-91-32-21195-9
Målgrupp: 12-15

De dödas skuggor

Vissa människor har ett utrymme inuti sig, perfekt för döda själar att gömma sig i. Makepeace är en av de människorna, och hon har kämpat hela sitt liv för att stänga ute de döda skuggorna som försöker ta sig in. Men en kväll händer något så fasansfullt att hon tappar koncentrationen och plötsligt har hon en själ i sig. Själen är vild, brutal och stark men Makepeace inser snart att den kan fungera som ett skydd.
För när hon tvingas flytta till sina avlägsna släktingar samtidigt som ett inbördeskrig närmar sig förstår hon att hon bara är en bricka i ett spel. Snart måste Makepeace bestämma sig för vad som är värst: att vara besatt eller att dö?

Mer om författaren
179 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2020

Frances Hardinge

Frances Hardinge växte upp i ett stort, ensligt hus i en by på engelska landsbygden. Hon har studerat engelska och litteratur vid universitetet i Oxford, och blev så förälskad i staden att hon bott kvar där sedan dess. Hennes böcker är flerfaldigt prisbelönta, och Lögnernas träd är den andra ungdomsboken någonsin som vunnit Costa Book of the Year.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår