Omslagsbild: Labyrinten vid vägens ände

Illustratör: Mats Minnhagen Utgivningsdatum: 2020-04-24
ISBN: 978-91-32-21160-7
Målgrupp: 9-12

Labyrinten vid vägens ände

En fräsande blixt korsar natthimlen. Will duckar instinktivt när åskknallen ekar över sjön. Han håller hårt om relingen. Vinden piskar hans hår. Det är helt sjukt att han för några dagar sedan firade jul med sin familj. I deras fjällstuga. I den riktiga, normala världen. Sedan hände det där otäcka med bilolyckan. Och nu sitter Will i en liten segelbåt på väg till ett magiskt träd som ska rädda hans liv. En resa som hittills varit både farligare och svårare än han kunnat föreställa sig. Och då är resan långt ifrån över.

Tillsammans med sin beskyddare Sam, flickan Charlie och den blixtskjutande varelsen Jinx fortsätter Will sin färd mot Trädet. De träffar steampunk-pirater, flyr från enorma spindlar, åker spöktåg och slåss mot livsfarliga gnomer. Dessutom blir de tvungna att ge sig in i en skrämmande, ogenomtränglig labyrint. Men den allra största faran ligger fortfarande dold. En fiende som är redo att slå till när de minst anar det.

Missa inte den spännande fortsättningen på Trädet vid världens slut!

Mer om författaren
140 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2020

Daniel Edfeldt

Daniel Edfeldt har skrivit den omtyckta fantasyserien Hjälparbyrån för barn mellan 6 och 9 år, och var senast aktuell med två böcker för barn på mellanstadiet: Trädet vid världens ände och Labyrinten vid vägens slut. Daniel har lång bakgrund som dator-och tv-spelsproducent (för spel med karaktärer som bland andra Bamse och Mumintrollen). Han bor i Östersund med sin familj.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår