Omslagsbild: Tre magiska gåvor

Illustratör: Monique Dong Översättare: Lottie Eriksson
Utgivningsdatum: 2020-01-03
ISBN: 978-91-32-21198-0
Målgrupp: 6-9

Tre magiska gåvor

På trillingarna Hanna, Ida och Magdas tolvårsdag ska de enligt legenden förses med varsin magisk förmåga. De är nämligen prinsessor i ett förtrollat rike. Men så försvinner deras föräldrar. De har kidnappats av den onda Skugghäxan som ta makten över det magiska ljussken som skyddar riket. Nu måste trillingarna stoppa henne! De smyger ut ur slottet på natten och beger sig in i skogen, på jakt efter sina föräldrar men också ett livsviktigt ljusklot. Uppdraget är både farligt och svårt. Klotet finns i boet hos en vacker, silverbefjädrad fågel, djupt inne i den frosthöljda skogen
.
Snösystrarna är en ny, härlig serie för alla som gillar spänning, prinsessor och magi! Vackra klänningar och tindrande diadem har en självklar plats men det har även systrarnas mod och klipskhet.
 

Mer om författaren
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020
79 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2020
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Oscar Askelöf
Utgiven: januari 2020
Photo

Astrid Foss

Astrid Foss är mycket hemlighetsfull. Ingen vet var hon bor eller om det är hennes riktiga namn. Man tror att hon tar en promenad med sina slädhundar varje morgon, för att sedan stänga dörren om sin timmerstuga och dricka en mugg varm choklad medan hon skriver sina böcker.

Monique Dong studerade först till att bli animatör, men insåg att hon mest av allt älskade att illustrera barnböcker och bestämde sig för att följa den drömmen. Hon föddes i Sydafrika men bor i Kina med sin familj.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår