Omslagsbild: Tio underbara, härliga, hemska dejter

Översättare: Sabina Söderlund
Utgivningsdatum: 2020-10-09
ISBN: 978-91-32-21197-3
Målgrupp: Unga vuxna

Tio underbara, härliga, hemska dejter

När Sophies föräldrar bestämmer sig för att resa bort över jul övertalar hon dem att få stanna hos sin mormor och morfar istället. Planen är att smita ut och kunna träffa (läs: hångla med) sin pojkvän Griffin utan att någon lägger sig i. Men när hon ska överraska Griffin med de goda nyheterna hör hon honom säga till en kompis att han egentligen vill att Sophie ska åka bort, att han vill ha en paus!
Mormor kommer på en briljant plan för att muntra upp Sophie, som är helt förkrossad: bästa sättet att laga ett brustet hjärta är att kasta sig ut i dejtingdjungeln! Under de kommande tio dagarna ska Sophie gå på tio dejter, alla ordnade av olika släktingar. Någon kommer fixas av kusinen Olivia (som tack och lov är en helt normal person), en annan av galna moster Patrice (att medverka i en pjäs utklädd till Jungfru Maria räknas väl som en dejt?).
Mitt i allt detta dyker Griffin upp igen, och det gör Sophie mer förvirrad än någonsin. För kanske, kanske har hon börjat få känslor för någon annan. Någon som absolut inte är tillgänglig. Det här kommer bli den värsta julen i Sophies liv. Eller... ?

Mer om författaren
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2020
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2020
99 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Alva Bratt
Utgiven: oktober 2020
Photo

Ashley Elston

Ashley Elston har tidigare jobbat som bröllopsfotograf men är nu författare på heltid. Hon bor i Shreveport, Louisiana med man och tre barn. Tio underbara, härliga, hemska dejter är hennes fjärde bok och den första som översatts till svenska. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår