Omslagsbild: Spräckta skallar

Illustratör: Bodil Bang Heinemeier Översättare: Helena Stedman
Utgivningsdatum: 2020-10-16
ISBN: 978-91-32-21287-1
Målgrupp: 9-12

Spräckta skallar

Jag dör idag. Tanken hugger genom kroppen likt en yxa, för det kan mycket väl bli så. Zombierna finns överallt. Flera av dem är på väg in i lägret och nyss såg jag hur de gav sig på Ergi. De slet av hans arm utan minsta ansträngning, som om det var en liten kycklingvinge ...

Tvillingarna Alos och Avas föräldrar dog när zombieviruset bröt ut. Nu är de tretton år och bor i en öde nöjespark tillsammans med de sista levande människorna. Varje dag är en kamp på liv och död.
I den andra delen i serien Zombiejägarna kämpar Alo hårt för att återigen få ingå i gruppen med jägare. Samtidigt måste Ava göra allt för att dölja att hon har blivit biten. Men båda två får annat att tänka på när lägret plötsligt attackeras av en ovanligt våldsam flock zombier som hotar att utplåna dem alla.
Allt började när ett kryssningsfartyg sjönk. Flera hundra drunknade. Men några dagar senare dök de upp, levande fast döda, ur havet. De tog sig långsamt men målmedvetet mot städerna i ett enda syfte: att äta mänskligt kött. De kallas zombier. Jagar i flock. Och varje gång de biter en människa så blir de fler - och människorna färre.

Mer om författaren
147 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Christopher Lehmann
Utgiven: oktober 2020
Photo

Nicole Boyle Rödtnes

Nicole Boyle Rødtnes är född 1985 och växte upp i Köpenhamn. Under slutet av gymnasiet hjälpte hon till att bilda organisationen Håbefulde Unge Forfattere. Sommaren 2010 avslutade hon sina studier på Forfatterskole for Børnelitteratur. Sedan dess har hon skrivit ett stort antal böcker för barn och unga.


Bodil Bang Heinemeier är född 1982 i Köpenhamn, och frilansar som illustratör. 
 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår