Omslagsbild: Färska lik

Illustratör: Bodil Bang Heinemeier Översättare: Helena Stedman
Utgivningsdatum: 2021-04-09
ISBN: 978-91-32-21306-9
Målgrupp: 9-12

Färska lik
"Jag tittar på zombierna. Som pirayor kastar de sig över liket. De sliter stora stycken av hud och kött från kroppen och till slut är det bara skelettet kvar. En av zombierna rycker loss huvudet och börjar dunka det som en kokosnöt mot golvet. Jag hör hur det krasar när skallen spricker. Sedan hör jag det klafsande ljudet av fingrar som gräver i hjärnsubstans."

Ava kan inte längre dölja att hon är smittad. Hon har lämnat lägret och bor ensam bland de glupska zombierna medan hon kämpar för att hålla symtomen borta. Alo har rekryterats som jägare igen - men klarar han att döda zombier när hans egen syster är en av dem?

Del 3 i serien Zombiejägarna - nagelbitande zombieskräck för okänsliga!

Mer om författaren
145 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2021
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2021
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Christopher Lehmann
Utgiven: april 2021
Photo

Nicole Boyle Rödtnes

Nicole Boyle Rødtnes är född 1985 och växte upp i Köpenhamn. Under slutet av gymnasiet hjälpte hon till att bilda organisationen Håbefulde Unge Forfattere. Sommaren 2010 avslutade hon sina studier på Forfatterskole for Børnelitteratur. Sedan dess har hon skrivit ett stort antal böcker för barn och unga.


Bodil Bang Heinemeier är född 1982 i Köpenhamn, och frilansar som illustratör. 
 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår