Omslagsbild: Mysteriet i Frostköping

Utgivningsdatum: 2021-09-24
Mediekontakt: Maria Bovin
ISBN: 978-91-32-21384-7
Målgrupp: 9-12

Mysteriet i Frostköping

Äntligen är det jullov! Rut har räknat ner dagarna. Hon ska åka i förväg till sin morfar i Frostköping för att verkligen hinna med allt julmys. Men när hon kommer fram är perrongen tom. Varför kommer inte morfar och möter henne? Rut börjar gå genom den lilla staden. Snön ligger tung på taken, julstjärnorna lyser och genom fönstren ser hon hur familjer samlas för att baka pepparkakor.

När hon kommer fram till morfars hus öppnas dörren av en främmande kvinna, som säger att morfar är bortrest men att han ska komma tillbaka snart. Dagarna går, men morfar kommer inte och Rut börjar ana att det är något som inte stämmer. När hennes tvillingsyster kommer dit har Rut en plan och tillsammans börjar de nysta i mysteriet. Vem är kvinnan som bor i morfars hus? Och - var är morfar? Kommer det ens bli någon jul i år?
 

Mer om författaren
141 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2021
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2021
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Jeanette Holmgren
Utgiven: december 2021

Eva Hildén

Eva Hildén är utbildad på Högskolan för Fotografi & Film och arbetar som fotograf med inriktning på mat. Hon bor med man, två barn och en tax i Sundbyberg. Eva debuterade 2020 med Vindens hemlighet. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår