Omslagsbild: Världens värsta moster

Illustratör: Josephine Wolff Översättare: Carina Jansson
Utgivningsdatum: 2021-11-12
ISBN: 978-91-32-21343-4
Målgrupp: 6-9

Världens värsta moster
Lurviga Vargis är tillbaka i ett nytt äventyr!

Libbys bonusmoster ska komma på besök. Alla verkar rädda för henne, och Libby undrar varför (hon har inte träffat henne ännu). Men hon förstår att hon måste gömma sin nya kompis Vargis. Vargis är en gullig och fluffig liten varelse som bor i Libbys rum. Ibland växer han till en jättestor best som skrämmer slag på alla utom Libby. "Jag lovar att vara jättetyst och jätteliten", säger Vargis när han får höra om besöket.
Snart förstår Libby varför man ska undvika moster Ilda. Hon är fruktansvärt elak och det enda hon bryr sig om är att hennes tjusiga hundar ska vinna det finaste priset på en stor utställning.
Så händer det som inte får hända - Ilda får syn på Vargis. Det är ingen tvekan om att en så unik "hund" som Vargis kommer att vinna varenda pris som finns, så Ilda kidnappar honom.
Nu måste Libby rädda Vargis! Det blir en vild jakt, och den leder henne ner i Ildas källare. Där pågår något ännu hemskare ...

Mer om författaren
131 kr Bok - Inbunden
Utgiven: november 2021
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: november 2021

Lindsay J Sedgwick

Lindsay J Sedgwick är en irländsk prisbelönt författare och manusförfattare, inom både film, tv och spel. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår