Hoppa till innehåll

Paula Harrison

Den ensamma ponnyn

Ett slott är verkligen ingen bra plats för djur, allra minst en ponny – men prinsessan Bea låter ändå den lilla ponnyn, som hon döper till Sandy, följa med hem till slottsträdgården! Den verkade så ensam och Bea vill hitta Sandys ägare. Men tills hon gör det måste hon hålla Sandy dold för alla på slottet, och eftersom ponnyn är väldigt busig blir det svårare än hon tänkt sig…

I serien Prinsessan och djuren hjälper Bea djur som behöver nya hem, men det gäller att hålla allt hemligt! Med glänsande folieomslag och underbara illustrationer är detta den perfekta serien för djurälskande läsare, från sex år och uppåt. En läskaramell med lagom mycket spänning och bus.

Formgivare omslag
Maria Sundberg
Översättare
Helena Stedman
Illustratör
Olivia Chin Mueller

Paula Harrison

Paula Harrison ville bli författare redan som liten och har numera skrivit ett flertal bästsäljande barnböcker. Inspiration till sina berättelser finner hon i allt möjligt, från roliga molnformer till intressanta diskussioner med barn. Hon älskar sandstränder och popcorn, bor med sin familj i Buckinghamshire, som inte ligger nära havet – så när det är möjligt reser hon så långt det behövs för att hitta en strand varifrån hon kan paddla ut i havet. Illustratören Olivia Chin Mueller älskar att leka med sina katter och att sy och tova miniatyrdjur.

Alla böcker av Paula Harrison
Författarporträtt: Paula Harrison

Mer av författaren