Hoppa till innehåll

Eva Hildén

Hemligheten i Frostköping

Rafflande rys och juligt mys – vi är tillbaka i Frostköping!

Snön faller över den lilla staden och i morfar Gunnars antikaffär är det massor att göra inför julen. Så mycket att han bett sina barnbarn Rut och Rakel om hjälp.

När tvillingarna kommer dit dröjer det inte länge förrän de inser att mystiska saker händer. Allt verkar hänga samman med att en vän till morfar nyligen har dött och att hans katt har försvunnit. Morfar har ärvt alla saker som tillhörde mannen, även katten. Rakel och Rut kan inte låta bli att oroa sig, tänk om katten gömmer sig ute i kylan någonstans?

Inga saker som mannen lämnat efter sig verkar vara värdefulla, men när de börjar söka efter katten förstår Rakel och Rut att de inte är de enda som vill hitta den. Det gör även två personer som inte skyr några medel för att ta vad de vill ha …

Första gången vi fick träffa Rut och Rakel och deras morfar var i juldeckaren Mysteriet i Frostköping. Hemligheten i Frostköping är en fristående fortsättning i 24 kapitel – det är återigen dags för tvillingarna att lösa ett spännande och farligt mysterium.

Formgivare omslag
Matts Hildén

Eva Hildén

Eva Hildén är utbildad på Högskolan för Fotografi & Film och arbetar som fotograf med inriktning på mat. Hon bor med man, två barn och en tax i Sundbyberg. Eva debuterade 2020 med Vindens hemlighet.

Alla böcker av Eva Hildén
Författarporträtt: Eva Hildén

Mer av författaren