Hoppa till innehåll
Omslagsbild: Snöstorm och kanelhjärtan

Pernilla Gesén, Karina Berg Johansson, Jesper Tillberg & Camilla Lagerqvist

Snöstorm och kanelhjärtan

Pernilla Gesén

Pernilla Gesén har på sina snart femton år som författare hunnit skriva ungefär 40 böcker. Med bland annat sina serier om Alva och Klass 7B, och bilderböckerna om Lova och hennes pappa, har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna och hennes böcker är alltid med på bibliotekens topplistor över de mest utlånade.

Alla böcker av Pernilla Gesén
Författarporträtt: Pernilla Gesén

Karina Berg Johansson

Karina Berg Johansson är född 1966 i Härnösand men bor sedan många år i Stockholm. Vid sidan av arbetet som nyhetstextare går hon skrivarkurser. Med jämna mellanrum besöker hon Florida och går på kurs hos ingen mindre än Dennis Lehane. Han tyckte att hon borde byta namn på mamman – Ika – eftersom det var för likt ”Ikea”.

Alla böcker av Karina Berg Johansson
Författarporträtt: Karina Berg Johansson

Jesper Tillberg

Jesper Tillberg, född 1969, har utkommit med flera ungdomsromaner på B. Wahlströms, dels egna och några i samarbete med Peter Bergting. Dessutom har han regisserat och producerat både tv- och radiodokumentärer.

Alla böcker av Jesper Tillberg
Författarporträtt: Jesper Tillberg

Camilla Lagerqvist

Camilla Lagerqvist är i grunden journalist, men har varit verksam som författare sedan 2009. Hon har skrivit ett flertal ungdomsromaner, bland annat Uppdraget som tilldelades Nils Holgersson-plaketten 2015.

Alla böcker av Camilla Lagerqvist
Författarporträtt: Camilla Lagerqvist

Mer av författaren

Mer av författaren

Mer av författaren