Hoppa till innehåll

Anne Sofie Hammer

Stoppa mormor!

Milla och Milla – de två bästisarna med samma namn och samma humor – har fullt upp! De måste till exempel uppfinna det perfekta pranket för Millas brorsa Jonas och hans flickvän. De måste lära hunden Bamse att spela död. Och de vill testa att fylla hela badrummet med ballonger, vilket tar jättelång tid!

När Millas mamma reser bort ska hennes mormor flytta in under tiden. Det är dåliga nyheter. Mormor är nämligen supersträng. Alla hennes regler gör Milla och Milla tokiga! Så då finns det bara en sak att göra – hitta på ännu mera bus!

Men det är något mystiskt med mormor. Hon verkar dölja något. Tänk om hon är en agent, eller kanske kriminell? Milla och Milla bestämmer sig för att spionera på henne. Som vanligt går det mesta på tok, men det gör inget. Det viktigaste för Milla och Milla är att ha så roligt som möjligt, så ofta som möjligt!

Med massor av bilder, klotter och skratt – det händer grejer på varje sida i bok 2 om Milla & Milla.

Formgivare omslag
Jonas Lindén
Översättare
Caroline Bruce
Illustratör
Sofie Lind Mesterton

Anne Sofie Hammer

Anne Sofie Hammer är en av de mest populära barnboksförfattarna i Danmark. Om serien Milla & Milla säger hon: ”Jag ville skriva en bok om tjejer, men helt utan tjejproblem.”

Alla böcker av Anne Sofie Hammer

Mer av författaren