Hoppa till innehåll

Christina Lindström

Totalt oskyldig

Det är sommarlov och Gabriel har bestämt sig för att åka på kollo. Det kommer kanske att vara skönt att få vara för sig själv ett tag och slippa alla stökiga syskon? Eller så kommer det att bli hemlängtan och katastrof, han är inte helt säker …

Kollot visar sig efter ett tag vara riktigt kul och Gabriel hittar ganska snabbt nya vänner. Men när dyr utrustning och nyinköpta grejer plötsligt börjar försvinna från ett förråd på kolloområdet rubbas idyllen, och när Gabriels kompis Tim anklagas blir de kaos. De måste hitta den skyldiga!

Vi fick lära känna Gabriel och hans knasiga familj i Totalt bortglömd, som snabbt hittade många läsare och fick fina omdömen och recensioner. Förra året kom uppföljaren Totalt ocool och nu är tredje boken här. Med värme och humor beskriver Christina Lindström en ganska vanlig och tillbakadragen kille, som har en högst ovanlig familj. Många skratt och hög igenkänning utlovas!

Formgivare omslag
Maria Sundberg

Christina Lindström

Christina Lindström debuterade 2015 med den kritikerrosade ungdomsromanen Hälsningar från havets botten och gav under året även ut den lättlästa boken Leo och klumpen i magen. Sedan dess har hon gett ut ett stort antal böcker och är en lika uppskattad författare för de yngre såväl som de äldre läsarna. 2024 tilldelades hon Schullströmska priset för barn- och ungdomslitteratur av Svenska Akademien.

Alla böcker av Christina Lindström
Författarporträtt: Christina Lindström