Hoppa till innehåll

Bra att veta när du skickar ett manuskript till B. Wahlströms Bokförlag!

 

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter och manuskript är viktig för oss. GDPR (General Data Protection Regulation) gäller från och med 25 maj i Sverige och resten av EU.

Norstedts Förlagsgrupp är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Du kan kontakta oss när du vill om du har frågor. Mer information om detta står i vår Integritetspolicy.

När du skickar in ditt manus till B. Wahlströms får du en bekräftelse på att det är mottaget. Utöver det har vi tyvärr inte möjlighet att återkomma med besked till alla. Vi återkommer endast om vi vill veta mer eller prata om en eventuell utgivning.

Vi kan dessvärre endast undantagsvis ge utförliga kommentarer till icke antagna manuskript.

Norstedts Förlagsgrupp sparar dina kontaktuppgifter, manuskript och följebrev i vårt register i upp till maximalt 5 år. Därefter arkiveras det på CFN och kan inte återkallas.

Norstedts Förlagsgrupp är skyldigt att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Norstedts Förlagsgrupp sprider inte dina kontaktuppgifter, följebrev eller manuskript vidare till annan part utanför koncernen

När du skickar in ditt manuskript till B. Wahlströms, godkänner du därmed dessa användarvillkor och behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med Norstedts Förlagsgrupps Integritetspolicy.

Norstedts Förlagsgrupp tar inget övrigt ansvar för obeställda inskickade manus. Om du vill ta bort ditt inlämnade manuskript, följebrev och personuppgifter, hör av dig till oss. Se kontaktuppgifter i vår Integritetspolicy.

 

Senast uppdaterad  2018-05-21       /Norstedts Förlagsgrupp AB