Hoppa till innehåll

Ida Ömalm Ronvall

Aldrig dit igen

Barbro, Ayla och Mimmi har startat en serietidning – BAM! När de läser om en serietävling blir de eld och lågor – tänk om de vinner! Första pris är en resa till en seriefestival och när tjejerna har skickat in sitt bidrag håller de tummarna.

När Ayla får veta att festivalen är i hennes gamla hemstad får hon panik. Plötsligt vill hon inte alls vinna! Hon vill absolut inte åka tillbaka till Norrköping! Då kanske hennes hemlighet avslöjas, nämligen den att hon blev mobbad på sin gamla skola. Vad skulle hennes nya vänner säga om de visste, tänk om de inte vill fortsätta vara kompis med henne? Samtidigt vill hon förstås att det ska gå bra för deras tidning. Det känns som att hur det än blir, så blir det fel.

BAM 2 är den andra delen om vännerna Barbro, Ayla och Mimmi. Nu står Ayla i fokus, i en berättelse om mobbning, vänskap och att få en ny chans.

Formgivare omslag
Annika Bäckström

Ida Ömalm Ronvall

Ida Ömalm Ronvall är uppväxt i Örnsköldsvik men bor nu i Stockholm där hon arbetar som kommunikatör. Hon debuterade 2019 med ungdomsromanen Inte som du som hon skrev tillsammans med Johanna Schreiber. 2020 kom hennes andra ungdomsbok Säg nåt då! som fick ett väldigt fint mottagande.

Alla böcker av Ida Ömalm Ronvall
Författarporträtt: Ida Ömalm Ronvall

Mer av författaren