Hoppa till innehåll
Omslagsbild: Schlagerfinalen

Johanna Schreiber

Schlagerfinalen

Årets viktigaste kväll är här och Hemliga klubben är samlad. Det är dags för Mello-final! Alla är laddade och snacksen är fixade, men då säger Leos storasyster plötsligt att de inte kan kolla på mellon hemma hos dem. Hon har nämligen bjudit hem en kille för att ha filmkväll!

Som vanligt funderar Elvira ut en smart plan – tillsammans med klubbmedlemmarna Leo och Arvid bestämmer hon sig för att ta tillbaka tevesoffan! Men självklart går det inte riktigt som de tänkt sig …

Glitter, glamour och feststämning i den tredje boken om Hemliga klubben och deras familjer. Ett roligt, vardagsnära äventyr som alla kan känna igen sig i, med massor av färgsprakande illustrationer.

Formgivare omslag
Maria Sundberg
Illustratör
Frida Malmgren

Johanna Schreiber

Johanna Schreiber, född 1986, är författare och journalist. Hon har bland annat jobbat på Expressen och Dagens industri. 2020 utsågs hon till Årets kulturlöfte av Göteborgs-Posten. Under 2023 är hon aktuell med bland annat: romanen Ett lyckligare slut, som är den tredje delen i serien om Schantz förlag samt barnboken Schlagerfinalen som är den tredje delen i serien Hemliga Klubben som illustreras av Frida Malmgren.

Alla böcker av Johanna Schreiber
Författarporträtt: Johanna Schreiber

Mer av författaren